Triin Luhats: Olen tervena elatud eluaastate usku!

Tallinna linna tuiksoonel asuv REVIV/Happy-Aging meditsiinikliinik on Eestisse toonud teaduspõhise preventatiivse meditsiini. Koostöös maailma tipplaboritega keskendutakse diagnostikale, mille tulemusena pakutakse personaalseid IV- ja IM-teraapiaid, et elu oleks alati täis elu. Oma kogemust jagab Triin Luhats.

Inimese sees toimuv väljendub välimuses, nahas, meeleolus ja erinevates tervisega seotud probleemides. Täisväärtusliku ja terve elu nautimiseks, samuti kiirendatud vananemise vältimiseks on oluline saavutada organismi jaoks oluliste ainete tasakaal kehas.

Maailmatasemel diagnostika

„Täna toimib enamasti sümptomite põhine meditsiin ja krooniliste haiguste ravi – suuresti tegelemine tagajärgedega,“ selgitab Siret Liivamägi, REVIV ja Anti-Aging kliiniku tooja Eestisse. „Maailmas on viimasel kümnendil  preventatiivne meditsiin suure hüppe teinud ja inimesed pööravad aina enam tähelepanu elustiilile, mille eesmärgiks on ennetada haigusi ja elada täisväärtuslikku elu võimalikult kaua,“ lisab ta.
Täna on inimese sees toimuvat võimalik mõõta. „Koostöös saksa funktsionaalmeditsiini laboriga teeme unikaalseid laborianalüüse- määrame oksüdatiivse stressi taset kehas; vitamiinide, mineraalainete ja raskemetallide sisaldust ning hindame põletikuliste protsesside olemasolu. Analüüsivastused tulevad koos personaalse teraapiaplaaniga, mis taastavad puudu olevad varud ja langetavad toksiliste ainete sisaldust meie kehas,“ tutvustab Siret meditsiinikliiniku innovatiivseid ja teaduspõhiseid võimalusi tervise seisundit hinnata ja organismi toetada.

Vajaduspõhine lähenemine

Reviv/Anti-Aging kliiniku on enda jaoks avastanud fenomenaalselt toimekas, ettevõtlik naine, ema ja abikaasa Triin Luhats, kes pööraset elutempost tulenevalt otsustas Eestisse laienenud meditsiinikliiniku võimalusi proovida.

Triinul olid põhjalikud vereanalüüsid enne teraapiate tegemist äsja läbi viidud, kuna ta põdes koroonaviirust. Seetõttu teadis ta kriitiliselt madalast rauatasemest. REVIV meditsiinikliinikus pakutakse selle vastu eraldi rauateraapiat „Iga inimene on niivõrd eriline ja erinev. Seetõttu meeldib mulle tohutult, et REVIV arstid ja õed panevad kokku personaalse vitamiinikokteili vastavalt sellele, milline on inimese vajadus. Minul oli rauatasemega täpselt selline olukord. Töötempo tõttu vaevlesin tohutute jalakrampidega. Kohe lisati minu veenisisesesse infusiooni magneesiumi. Sõna otsese mõttes timmitakse teraapia organismi vajadusele vastavalt. Paar päeva pärast IV-teraapia saamist tundsin märkimisväärset muutust enesetundes. Keha suutis kiiremini omastada hapnikku, mõistus oli teravam ja päeval ei tekkinud tavapärast väsimust. Selline mõju kestis pea kuu,“ kirjeldab Triin REVIV kliinikus kogetut.

Triinu sõnul vajaks ta uuesti rauateraapiat, kuna organism on pikalt olnud rauadefitsiidis. Lisaks tahaksin proovida veel teisigi erinevaid võimalusi ja teraapiaid, mille meditsiinikliinik Eestisse on toonud.

Tervena elatud eluaastad

„Mulle väga meeldib mõte, et oluline pole see, kui kaua inimene elab, vaid kaua ta elab tervena ja milline on tervena elatud eluaastate hulk. Ma olen täielikult teaduspõhise meditsiini usku ja REVIV seda kõike esindabki, lihtsalt nemad on astunud veel edasi sammu tulevikku,“ arutleb Triin ja lisab: „sellised teraapiad aitavad rakupõhiselt organismil uueneda ja nooreneda. Meie kehas toimuv on suur ökosüsteem. Meil on vaja rakkudele anda sellist toitu, mis aitab neil tervena püsida ja olla võitlusvalmis, kui mingi haigus peaks tulema.“

Triinu sõnul on REVIVi olustik justkui selle maailma väline: „Olen naljatanud, et lubage mul siin kasvõi niisama istuda, sest kogemus on suurepärane. Nõelu ei pea kartma, sest personal kasutav peenikesi libliklõigetega kanüüle, mis valu ei tee ja sobituvad veeni. Kaunis olustik, professionaalsed arstid ja maailmatasemel preventatiivne meditsiin on see, mida usaldan.“

REVIV ja Anti-Aging kliinik toodete ja teenustega on võimalik lähemalt tutvuda ettevõtte koduleheküljel revivme.ee ja www.happyaging.ee

Samuti leiab REVIV kliiniku Facebookist ja Happy-Aging Facebookist.

REVIV tervisekliinik asub Tallinnas, Novira Plaza (Tartu mnt 25) esimesel korrusel.

Lisa kommentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment